TECKEN I SKYN

Jul 9th, 2014 | By | Category: 2014-07 juli, Recension

Omslag till Tecken i skynAv Peter Bergting
Kartago förlag, 2014
ISBN 9789175150468, 132 sidor

Skogsrået Lin söker efter krigaren Milo i de dödas rike. Men han är borta och hon är fast där. Milo är numera en arg ande som letar efter Lin bland de levande. Allt verkar hopplöst tills två mäktiga andar, som följt Lin under lång tid, bestämmer sig för att hjälpa henne ut från hennes fängelse så hon kan fullfölja sitt uppdrag.

Peter BergtingJag ska vara ärlig och medge att jag inte hängde med så väl. Både för att storyn är rörig och för att jag snabbt tappade intresset för den. Bara dagar efter att jag plikttroget läst ut boken hade jag helt glömt bort vad den handlade om. Att bläddra igenom boken igen för att skriva denna recension hjälpte inte heller. Jag har helt enkelt ingen aning om vad boken handlar om.

Det får bli betyget för denna bok. Den engagerade mig så lite att jag inte ens kan återberätta den utan fusklapp. Vilket är synd då den är snyggt ritad.

JOHANNES GENBERG

Taggar: , ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22