OPERATION MILLENIUM

Jan 12th, 2008 | By | Category: 2000-2, Recension

By Shaun Clarke
Simon & Schuster 1999

Detta är den sjätte i serien om SAS och dess olika uppdrag. Var och en kan läsas separat, men har man möjligheten att läsa dem i ordning skulle jag föredra detta eftersom de utspelas i tidsföljd.
Här har SAS hamnat i det verkliga bålgetingboet och en av dess verkligt hårda i organisation är sergeant Lenny Cusack som ingår i en specialgrupp kallad Quick Reaction Force (QRF). Nu ställs han inför sitt svåraste uppdrag.
En man som kallar sig The Prince har gjort klart för Cusack att det är han som står bakom mordet på Cusacks hustru och unga dotter. Nu tänker han fortsätta sina terrordåd, först genom ett attentat i Londons tunnelbanesystem och sedan berättar han att han tänker gå direkt på Buckingham Palace och The Royal Family.
I Prinsen har Cusack verkligen fått en värdig motståndare, kanske rent av hans överman. Ibland verkar det faktiskt så.
Särskilt när Prinsen och hans fanatiska gäng ger sig på att göra en attack i SAS eget regemente. Utan tvekan Shaun Clarkes bästa hittills.

IWAN MORELIUS  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22