ALEXANDRAMANNEN Vår tids största nätsexhärva

Jul 14th, 2009 | By | Category: 2009-3, Recension

Omslag till Alexandramannen

Av Katia Wagner
Atlas pocket 2009

Katia Wagner, reporter på Sydsvenska Dagbladet, har träffat Atheer Al Suhairy som under pseudonymen “Alexandra” sexuellt utnyttjat 56 unga flickor, den yngsta bara 12 år. För detta dömdes han till tio års fängelse och livstids utvisning.

Suhairy såg sitt sex som en affär som kan lyckades skaffa sig tack vare manipulation, en inte helt ovanlig tanke bland män av alla nationaliteter.

Han skaffade sig sina sexkontakter genom att via smicker förespegla flickorna modellarbeten och genom att låtsas ha empati för deras bekymmer.

Katia Wagner

Det är en bok som manar till diskussion – som kan bli ganska tuff eftersom Alexandramannen aviserat en egen bok som tydligen ska berätta att han inte begått några brott. I den kan han kanske förklara varför han inte lyckades ”få ihop det” med några andra flickor än de från den underklass som i USA brukar kallas ”white trash”. Pengar har betydelse för den som inga pengar har.

BARBRO LINDBORG

Taggar: , ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22