DASTs Bokklubb

Jan 31st, 2009 | By | Category: 2000-2, Övrigt

…rullar vidare med nya spännande böcker.

Till skillnad från alla andra bokklubbar, där du måste anmäla dig som medlem, för att sedan få en bokklubbstidning där det finns en beställningskupong som du måste skicka tillbaka inom en viss tid för att inte automatiskt få hem den ordinarie huvudboken, behöver du i DASTs bokklubb inte göra något alls om du inte vill ha böcker.

I Bokskåpet finns bokklubbsböckerna markerade med * och längst bak i DAST en lös beställningskupong. Plocka fram den innan du sätter dig ner och avnjuter det digra Bokskåpet. Kryssa för de de böcker du vill köpa, lägg kupongen på brevlådan, så får du hem dina böcker med posten. Enklare än så kan det väl knappast bli!

Till det här numret har vi sammanställt ett sommarpocketpaket bestående av fem nyutkomna pocketböcker. Dessutom bjuder vi (Gondolin) på Tage Giron Fara med lögn. Priset för hela paketet är facila 195:-, att jämföra med rekommenderade bokhandelspris 313:-

Sista beställningsdag är den 15 juni. Därefter tar vi hem böckerna från respektive förlag och vidarebefordrar till dig. faktura bifogas bokpaketet, inga postförskotts- eller expiditionskostnader tillkommer. Frakt debiteras enligt postens B-posttaxa.

Jämfört med att köpa böckerna i bokhandeln, sparar du ca 100:- per inköpt bok. Om du köper tre böcker per år, innebär det att du i princip får din DAST-prenumeration betald. Ett starkt argument inte bara för att du själv ska fortsätta prenumerera, utan också att rekommendera dina vänner och bekanta att göra detsamma.  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22