DAST startar bokklubb!

Sep 9th, 2009 | By | Category: 1999-4, Övrigt

Till skillnad från alla andra bokklubbar, där du måste anmäla dig som medlem, för att sedan få en bokklubbstidning, där det finns en beställningskupong som du måste skicka tillbaka inom en viss tid för att inte automatiskt få hem den ordinarie huvudboken så behöver du i DASTs bokklubb inte göra någonting om du inte vill ha böcker.

I Bokskåpet finns bokklubbsböckerna markerade med • och längst bak i DAST finns en lös beställningskupong. Plocka fram den innan du sätter dig och avnjuter det digra Bokskåpet. Kryssa för de böcker du vill köpa, lägg kupongen på brevlådan, och vips får du hem dina böcker med posten. Enklare än så kan det väl knappast bli!

Sista beställningsdag är den 26 november. Därefter tar vi hem böckerna från respektive förlag och vidarebefordrar till dig. Faktura bifogas bokpaketet, inga postförskotts eller expeditionskostnader tillkommer. Frakt debiteras enligt postens B-posttaxa.

Jämfört med att köpa böckerna i bokhandeln, sparar du ca 100:- per inköpt bok. Om du köper tre böcker per år, innebär det att du i princip får din DAST-prenumeration betald. Ett starkt argument inte bara för att du själv ska fortsätta prenumerera, utan också att rekommendera dina vänner och bekanta att göra detsamma.  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22