Varg Gyllander väljer Hoi för ny romanserie

Feb 5th, 2015 | By | Category: 2015-02 feb, Notis

Varg Gyllander är i september aktuell med en ny romanserie efter att under förra året avslutat sin svit om kriminaltekniker Pia Levin och Ulf Holtz med Min är hämnden. Första delen i den nya serien har fått arbetsnamnet Den arabiska hästen och inför lanseringen av denna väljer alltså Varg Gyllander att ansluta sig till Hoi förlag.

– För mig handlar det om att Hoi förlag är de oberoende författarnas förlag och här kommer jag kunna ha kontroll över mitt författarskap samt få en unik möjlighet att vara mer delaktig i böckernas utgivning och marknadsföring, säger Varg Gyllander.

Hoi förlag har sedan starten 2010 haft en ständigt växande utgivningskurva av både debutanter och på senare år allt fler etablerade författare som ser det som värdefullt att jobba nära sitt förlag.

Varg Gyllander debuterade 2009 med Somliga linor brister och har sedan dess publicerat ytterligare fyra böcker. Hans böcker finns också publicerade internationellt med framgångar i bland annat Tyskland, Nederländerna och Italien.

Den 15 april framträder han hos Skönlitterära författarsällskapet Stockholm Nord på Restaurang Stinsvillan i Sollentuna.

Varg Gyllander

Varg Gyllander. Foto Minna Ridderstolpe

Taggar: , , , ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22