Susanne Boll har bokrelease med musik

Mar 12th, 2018 | By | Category: 2018-03 mars, Notis

Susanne BollDen 26 mars har Susanne Boll en bokrelease med musik på Trappan i Vällingby, ett arrangemang i Stadsbibliotekets serie Bokmåndag.

Susanne Boll är psykologen som blev journalist som blev författare. I romanform utforskar hon människors mörkaste hemligheter och starkaste drivkrafter, vilket resulterat i spänningsromanen Morgongåvan och de psykologiska relationsromanerna Det enda rätta och Hitta hem. Nu kommer  Eldsystrar, den första delen i en trilogi om psykologen Vera Lilja.

Dessutom är hon sångerska i bandet Keep it Up, som 2014 skrev ett soundtrack till boken Hitta hem: EP:n Coming Home. Nu kommer också en ny EP, med bland annat en soundtracklåt till den nya boken. Det blir en kväll med både författarsamtal och livemusik!

Arrangemanget är gratis för dem som är under 26, övriga 60 kr. Man köper biljetter på http://kulturhusetstadsteatern.se/Vallingby/Evenemang/2018/Bokmandag/

Taggar: , , , , ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22