Roslund & Hellström erhöll säkerhetspris

Sep 21st, 2013 | By | Category: 2013-09 sep, Notis

Roslund och Hellström“Ett pris av det mer ovanliga slaget” tyckte författarna Anders Roslund och Börge Hellström när de tog emot utmärkelsen Årets Säkerhetsnål på Café Opera i Stockholm torsdagen den 19 september, då Security Awards 2013 delades ut.

Juryns motivering löd:

“För att med både allvar och engagemang och på ett framgångsrikt sätt ha gjort betydande insatser för att öka insikt och kunskap i samhället – på ett förvisso dramatiskt men ändå realistiskt manér – tilldelas hedersutmärkelsen Årets säkerhetsnål 2013 till Anders Roslund och Börge Hellström.”

Security Awards delas ut av branschtidningen Skydd & Säkerhet i samarbete med olika partners, bland annat Stockholmsmässan, vars projektledare för SKYDD, Magnus Eriksson, lämnade över priset till de bägge författarna under ceremonin. I nomineringstexten framgår det bland annat att författarduon genom sina sex böcker sedan 2004 har visat en unik förmåga att realistiskt och krasst skildra en vardag och ett samhälle som många andra inte ens vet existerar än mindre har en bild av.

Security Awards är säkerhetsbranschens största tävling och premierar bland annat personer och företag i säkerhetsbranschen som har utmärkt sig med nyskapande, konstruktiva och framgångsrika lösningar eller metoder. Målsättningen är att lyfta fram goda exempel och förebilder för att bidra till ett säkrare och tryggare samhälle och näringsliv. Utmärkelserna delas ut av Skydd & Säkerhet, som är säkerhetsbranschens ledande tidning.

Foto: Torbjörn Larsson

 

Taggar: , , ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22