Morse försvinner från TV

Jan 11th, 2008 | By | Category: 2000-2, Notis

Nu har skådespelaren John Thaw slutat spela kommissarie Morse efter 13 år. I april spelades det sista avsnittet in.Thaw har råd att lägga av. Genom att spela Colin Dexters kommissarie har han blivit Storbritanniens högst betalade TV-aktör.

Helmuth Glöck är som ansvarig utgivare den som får skaka galler om vi som skriver i DAST begår tryckfrihetsbrott. När han och sambon var på släktträff på Kulturens Östarp, satt där flera personer vid ett bord och talade engelska. En talade mycket bra engelska, de andra talade engelska med mera svensk prägel. Plötsligt spetsade Helmuth öronen. Hade han hört rätt? Nämnde någon DAST?Jo, en svensk röst talade på engelska om “an obscure magazine called DAST”. Det föreföll som om talaren inte var säker på om DAST fortfarande lever.

Lätt upprörd – i den mån den lugne Helmuth kan bli upprörd – ingrep han och presenterade sig som DASTs utgivare.

Det visade sig då att utlänningen var den levande legenden Forrest J. Ackermann, mannen med det fantastiska muséet för fantasy och science fiction i Los Angeles. Han besökte Lund för en filmfestival.  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22