MAGAZINES & FANZINES

Sep 19th, 2009 | By | Category: 1995-2, Notis

Av IWAN MORELIUS

Spalten fortsätter, men kommer inte att finnas med i varje nummer av DAST, och skall fortsättningsvis inte ta upp våra pressgrannar nummer för nummer utan behandla dem mer principiellt.

WATSON är ett magasin om 16 sidor och i A4-forrnat. Det är späckat med intressanta saker om Sherlock Holmes och Watson, nya böcker om dessa och en hel del kuriosa. Adress: Mattias Borgström, Kämnärsvägen 5 F:338, 226 46 Lund.

CDM (CRIME, DETECTION & MYSTERY). I huvudsak innehåller CDM noveller men där finns också recensioner. En sida om pressgrannar med adresser och dagspressnoteringar.

Adress: CDM, Per Olaisen, Mörners väg 54 B, 352 38 Växjö.

CRIMINALE 94. En katalog utgiven i samband med en deckarkongress i Tyskland förra året. En sammanslutning av tyska deckarförfattare, kallad Syndikat, kongressade och här finns de fyra dagarnas program tillsammans med fotografiillustrerade författarpresentationer. Bland dem kan nämnas i Sverige kända Doris Gereke samt ky, som fick en deckare översatt för åtskilliga år sedan. Sammanlagt presenteras 42 författare, däribland Thomas Przybilka, som skrivit flera fackböcker i genren.  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22