Leif GW Persson åter som författare

Sep 5th, 2009 | By | Category: 2002-3, Notis

Kriminologen och polisprofessorn Leif GW Persson är tillbaka som författare. Tjugo år efter de tre polisromanerna Grisfesten, Profitörerna och Samhällsbärarna återkommer han med en ny roman i samma genre: Mellan sommarens längtan och vinterns köld.

Boken utges av Piratförlaget, beräknad utgivningsdag är den 10 september 2002.

– Redan då jag skrev Samhällsbärarna hade jag planer på att fortsätta men annat kom emellan, säger Leif GW Persson. Men med vissa historier är det lyckligtvis på det sättet att de är så bra att de aldrig springer ifrån dig.

– Den här romanen handlar givetvis om ett brott, vad skulle jag annars skriva om? fortsätter Leif GW Persson. Konkret handlar den om varför en högt uppsatt politiker blir mördad. Ganska länge verkar den handla om mer banalt polisiärt elände, men så är det alltså inte.

Ann-Marie Skarp, förläggare på Piratförlaget, har känt till manusets existens en kortare tid.

– Vi är förstås mycket stolta och glada över att Leif väljer att utge denna ytterst fascinerande och spännande bok hos oss på Piratförlaget, säger hon.

Även de tre första böckerna återutges på Piratförlaget i september.  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22