Fullsatt med deckaress

Jun 2nd, 2011 | By | Category: 2011-5 maj, Notis

Häromsistens var det stort deckarmingel på Pontus by the Sea i Stockholm. Nästan hälften av Sveriges deckarförfattare hade samlats för att ta en drink, snacka om ditten och datten, men framförallt för att bara umgås.

Initiativtagare och mingelgeneral var författaren Varg Gyllander och han hade lyckats med att få ihop c:a 30 av landets främsta deckaress. Strålande!!! För även om de alla har mycket gemensamt, de är en del av det svenska deckarundret, så är det mer sällan de träffas så många samtidigt. Bokmässan i Göteborg i all ära, men där har alla så många uppdrag och åtaganden att det inte är möjligt att få till en sådan happening.

Jag ska givetvis inte avslöja hur snacket gick och vem som gjorde vad – detta är ingen sensationsblaska. Men DAST’s utsände reporter känner det som en stor ära att i lättsam form få umgås och samtala med alla dessa skickliga deckarvirtuoser.

Festligt – Folkligt – Fullsatt!!!

NISSE SCHERMAN

Appelberg-Sarenbrandt-de la Motte

Christina Appelberg, Sofie Sarenbrandt och Anders de la Motte

Varg Gyllander

Varg Gyllander

Hans Olov Öberg

Hans Olov Öberg

Helena Sigander och Kjell Genberg

Helena Sigander och Kjell Genberg

Mari Jungstedt och Lars Rambe

Mari Jungstedt och Lars Rambe

Mårten Sandén och Ingrid Hedström

Mårten Sandén och Ingrid Hedström

Taggar: , , ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22