Det står illa till med gamle 007

Sep 17th, 2009 | By | Category: 1997-1, Notis

Det kommer ideligen nya filmer om James Bond. Nygammal tolkare på gång lär vara Sean Connery om man skall tro förhandsmeddelanden från filmbolaget. Dessutom skall Raymond Benson, (som vi berättade i förra DAST) fortsätta att skriva böcker om den trägne spionen.

Men nu påstår, enligt engelska Men’s Health: brittiska medicinska experter och psykologer att Bond troligen är död och att han dog som ett vrak: paranoid, alkoholiserad och impotent.

Professorerna Brice Pitt och Mike Berry anser att Bonds störningar började redan i barndomen. Då James var elva år omkom hans föräldrar i en bergsklättringsolycka och som 16-åring förlorade han sin oskuld på en bordell i Paris. Av detta blev han så aggressiv att han redan 17 år gammal mördade sin första älskarinna, bordellmamman Martha Debrandt.

– Det tyder på att han redan då var en känslomässigt hämmad psykopat av typ A som också i fortsättningen led av posttraumatisk stress, säger Berry till den brittiska tidningen.

Bond borde ha fått sparken från Secret Service för länge sedan med tanke på hur mycket han drack. Varje dag stoppade han i sig en vodka Martini, en cocktail, whisky, bourbon och vitt vin. Dessutom nyttjade han amfetamin i pulverform, utrört i Dom Perignon 53.

– Detta torde ha lett till häftiga lynnesutbrott och att hans sexuella organ krympt.

Troligen har Bonds lever skadats så mycket att den inte kan bryta ner det kvinnliga könshormonet östrogen, vilket gör att James börjar utveckla bröst och blir impotent. Tidigare sexuella utsvävningar torde också ha gjort honom svårt drabbad av sexuellt överförbara sjukdomar.

Vi på DAST är mycket oroade för hans framtid – om han har någon.  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22