Deckarakademins priser utdelade i Sundsvall

May 20th, 2014 | By | Category: 2014-05 maj, Notis

DeckarprisutdelningSvenska Deckarakademin delade den 17 maj 2014 ut fjolårets priser. Utdelningen skedde vid en ceremoni i Spegelsalen på Hotell Knaust i Sundsvall och genomfördes av Deckarakademin i samarbete med föreningen Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall, berättar Deckarfestivalens ordförande Tomas Melander. Pristagarna och delar av akademin ses ovan i den kulturklassade trappan i Hotell Knaust.

Priserna gick, som tidigare meddelats, till Christoffer Carlsson, bästa kriminalroman 2013, för Den osynlige mannen från Salem, debutantpriset till Thomas Engström för thrillern Väster om Friheten, bästa faktabok till Mattias Boström för Från Holmes till Sherlock. Deckarakademins pris för bästa utländska till svenska översatta kriminalroman gick 2013 till Dror Mishani, från Tel Aviv för Utsuddade spår.

Föreningen Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall har en egen webbplats: svenskadeckarfestivalen.se. Festivalen startade förra året och man planerar en ny i år den 6–8 november.

Taggar: ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22