David Lagercrantz skriver en fjärde bok i Millenniumserien

Dec 19th, 2013 | By | Category: 2013-12 dec, Notis

David LagercrantzStieg Larssons böcker i Millenniumserien har sålts i över 75 miljoner exemplar i 50 länder, vilket gör dem till en av Sveriges största boksuccéer i modern tid. Radarparet Lisbeth Salander och Mikael Blomkvist och det universum som Stieg Larsson skapade kring Millennium, har engagerat läsare världen över.

Norstedts tecknade den 19 december 2913 avtal med David Lagercrantz, som på initiativ av sin agent Magdalena Hedlund har åtagit sig uppdraget att skriva en fristående fortsättning till Millenniumserien.

David Lagercrantz debuterade 1997 med boken om äventyraren Göran Kropp och har sedan dess skrivit en rad faktaböcker och romaner. Han har i sitt författarskap ofta sökt sig till udda gestalter och komplexa genier. 2011 utkom Jag är Zlatan, som blev en enorm succé både i Sverige och i världen över.

I augusti 2015, exakt tio år sedan Norstedts gav ut Män som hatar kvinnor, utkommer den fjärde delen i Millenniumserien.

Taggar: ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22