Arne Anka kidnappad

Nov 27th, 2014 | By | Category: 2014-11 nov, Notis

Arne AnkaArne Ankas Facebook-sida, med 20 000 följare, har blivit kapad av hackers som använder den för att lägga upp sexuellt stötande och kränkande bilder innehållande virus. Sidan är nu borttagen av Facebook.

– När Facebook fungerar är det som en dröm, när det inte fungerar är det som en ren mardröm. Det är fullständigt vedervärdigt det som lades upp, och det är jag får skulden. Jag vill att folk ska få veta vad som har hänt, för jag står inte för någonting som publicerats, tvärtom, säger serietecknaren Charlie Christensen.

Arne Anka har haft sin Facebook-sida 2008. Söndagen den 23 november kapades sidan av hackare, som tog bort Charlie Christensen som administratör och började lägga upp sexuellt stötande material med länkar till trojaner. Charlie Christensen och hans bokförlag, Kartago förlag, har i fyra dagar försökt att få kontakt med Facebook för att lösa problemen.

Sidan är nu borttagen av Facebook. Istället finns en ny sida; Arne Anka av Charlie Christensen.

– Det bästa vore om vi kunde få tillbaka sidan med alla mina följare. Men det viktigaste var att få stopp på eländet, säger Charlie Christensen.

Kartago förlag: http://www.kartago.se/

Taggar: , ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22