Per aspera ad… vadå?

Sep 19th, 2009 | By | Category: 1995-4, Ledare

Nu har det gått ett år sedan DAST bytte adress och produktionsmetod. Det är alltså dags att tacka alla trogna läsare för det här året – och hoppas på att vi får sällskap även genom 1996.
Som väl alla märkt har det förekommit en del skönhetsfläckar under 1995, men jag får väl citera mordbrännaren och påstå att det tar sig. Nu har jag lärt mig att vissa maskiner ogillar att sidnumrera på mitt vis, och då vinner givetvis maskinerna.
Ändå har det varit ett positivt år för hemkomna DAST – och tydligen också för detektivgenren som helhet. En rundringning till förlagen visar att bokupplagorna för deckare och thrillers stabiliserats efter ett litet fall 1994. Det säljs faktiskt annat än Hamilton.
Vi har fått ett litet uppsving för kriminalromaner från andra länder än USA och England, även om författarna däri från fortfarande leder stort.
Bokmässan i Göteborg är över för den här gången. Den har gett mig två insikter: att Salubrin behövs för fötterna och att varje svensk måste ha skrivit minst en bok i år.
Snart är det jul igen. Ge bort en deckare! Klä er varmt. Skotta inte snö för häftigt och tänk positivt.
Snart är det juli igen!

KJELL E. GENBERG
Ansvarig utgivare  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22