Bli vän med Dast!

Mar 10th, 2014 | By | Category: 2014-03 mars, Ledare

Facebook-DastDast har haft ett Facebook-konto en längre tid men en del praktiska problem har gjort det svårt med uppdateringarna. Men de problemen är lösta så nu går det att följa vår publiceringsverksamhet också den vägen. Bli vän med oss och få uppdateringarna för nya recensioner, artiklar och noveller.

De kallas ju ”sociala medier”, men är inte alla medier sociala? Den som har något att säga, eller tror sig ha det i alla fall, vill ju nå ut till omvärlden, till andra människor. Även runstenarna var förstås sociala, även om det inte var så lätt att snabbt kommentera på plats.

Men ett problem är ju att de som vi vardagligen kallar just ”sociala medier” ju lyckats bli både osociala och asociala, med hat och hot och anonyma utgjutelser. Visst, det finns regler. Dast har utgivningsbevis, så vi uppför oss som en tidskrift. Eftersom vi är en liten redaktion kan vi inte ha öppna kommentarsfält, även om vi inte tror att just våra åsikter, mestadels rörande olika utgivna aktuella böcker, skulle locka till hat och hot.

Men vi välkomnar synpunkter och kommentarer, skicka till redaktionen@dast.nu. Än har vi inte stoppat någon från att uttrycka sig i våra elektroniska spalter.

Hur hitta oss på Facebook? Enkelt: längst ner på våra sidor finns vår logotype i Facebook-variant. Klicka på den så kommer du rätt.

Bara så du vet: det blir ingen daglig uppdatering, men oregelbundet ofta.

LEIF-RUNE STRANDELL

Taggar: , ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22