Väntan, vår och vaccin

Mar 18th, 2009 | By | Category: Förstasidan

I södra Sverige har det enligt metereologerna blivit vår. Förlagens vårutgivning har redan varit på gång en tid (kolla recensionerna) och de visar upp sina sommarkataloger. Men det som tycks mest aktuellt är väntan på vaccin. De allra äldsta har redan fått, en del båda doserna. Äldrevården har varit u fokus under pandemin, och diskussionen om privatiseringens följder har tagit ny fart. Sådant har också diskuterats i deckare. Ledaren påminner om några pensionärsdekare.

Vintern finns kvar längre norrut, och Dast publicerade en vinternovell när det var som kallast i hela landet: Vintergatan. Missa inte att vi har fler noveller, kolla kategorin i högerspalten.

De senaste artiklarna handlar om Bensinmackar i svenska deckare, och om Texas Jack. Alla artiklar, ända från början av webbpubliceringen, finns i kategorin.

Kom gärna med synpunkter, invändningar och förslag.  Artikel eller artikelidé? Novell? Hör av dig till redaktionen@dast.nu.

Tidigare nummer finns längre ner i kategori-spalten.

Taggar: , , , , , , , , , , ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22