TUSEN SKÄRVOR TILLIT

Mar 7th, 2010 | By | Category: 2006-3, Recension

Av Helena von Zweigbergk
Semic 2006

Kan väl som omväxling vara skönt med en ren kärleksroman med alla dess ingredienser. I denna finns så gott som alla i form av stor kärlek, hat, svartsjuka, otrohet och vänskap. Allt skildrat med stor insikt om hur människor reagerar i olika situationer och förhållanden.

Huvudpersonerna, Tom och Jessica, träffas, blir kära och inleder ett förhållande. Och som i så många av dagens förhållanden mellan ibland alltför unga kontrahenter är kärleken himlastormande i början för att sedan så sakteliga bli slentrian, de blir svartsjuka och osäkra på sina känslor och när så en dotter föds blir det ytterligare stora krav på dessa unga föräldrar.

De flesta parförhållanden idag, med dagens mycket komplicerade samhälle, har inte den uthållighet, som våra föräldrar hade eller deras föräldrar. Man orkar helt enkelt inte hålla ut när en kris uppenbarar sig, vilket det gör för alla par. Den här boken borde ingå som standard och läsas av båda parter innan man fick ingå äktenskap.

IWAN MORELIUS  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22