SOPRANOS KOKBOK

Mar 19th, 2010 | By | Category: 2003-4, Recension

Av Artie Bucco, Allen Rucker & Michele Scicolone
The Soprano’s Family Cookbook 2003
Översatt av Per Johan Hasselqvist
Prisma 2003

Detta är en av få gånger DAST anmäler en receptbok och anledningen är förstås titeln. Många deckarintresserade betraktade Sopranos i TV, något som återuppväckte intresset för den amerikanska maffian och matvraken där. Bucco är kock till yrket och bosatt i New Jersey, delstaten som blev Sopranos hemvist. Att bedöma recept är kul, men skulle man ha lagat till alla som finns i boken, hade denna anmälan kommit först till nästa jul. Några har det dock blivit. Napolitansk söndagssås med korv, köttbullar och pasta var en höjdare. Mellan recepten finns nöjsamma kåserier ock somligt får snålvattnet att rinna till.

HELENA GENBERG

Taggar:

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22