SKRIV DIN BOK OCH SÄLJ DEN!

Sep 29th, 2012 | By | Category: 2012-09 sep, Recension

Omslag till Skriv din bok...Av Dag Öhrlund
Bra Böcker 2012
ISBN 978-91-7513-006-4, 448 sid

Underrubriken lyder ”Tips och råd från en författare till dig som funderar på att skriva en bok och vill få den utgiven.”

Den gode Öhrlund skriver om allt möjligt. Och alltid på en rapp och härligt berättande svenska. Det är journalistisk fjong på det han skriver.

Dag ÖhrlundMen vad är nu detta han presterat?

Till dig som funderar på att skriva en bok och vill få den utgiven. Så fel så fel. Det här är en bok för författare och förläggare. Ni ljuger om ni inte gjort många av de fel som Öhrlund tar upp. Oavsett du är förläggare eller författare. Han har gjort ett antal lysande intervjuer med etablerade författare, som förstärker de påståenden och de informationer han vill förmedla.

Du läser den som en lättsam underhållningsroman. Ändå innehåller den så mycket av erfarenheter.

Kring författari och förläggeri.

Köp den. Du kommer att känna igen så många av dina taffligheter. Och gör du inte det så är du en egenkär besserwisser. Jag hade genuint roligt när jag läste boken. Titeln på boken låter ju inte så lockande, men jag rekommenderar den varmt.

LENNART HÖGMAN

Taggar: , ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22