SISTA RESAN – Och andra slutstationer

May 9th, 2013 | By | Category: 2013-05 maj, Recension

Omslag till Sista resamAntologi
Welas Förlag, eBok
ISBN 978-91-86081-84-3

Novellmästarna ger ut sin andra e-novellsamling med kriminal- och fantastiknoveller. En ovälkommen besökare kommer till en idyllisk skola och i Uppsala hälsar döden på hos den unga studentskan. Den rika änkan vill inte låta barnen ärva diamanten och på Ön utspelar sig ett triangeldrama. En matematiker är inte vad han utger sig för att vara och en viss katt är ovanligt själfull alltmedan någon annan gör ett hundjobb, tills det slutligen är dags för sista resan.

Novellmästarnas syfte är att verka för novellkonsten. Genom föredrag, uppläsningar, utgivning av novellsamlingar, kurser, tävlingar, tidningsartiklar, inlägg i debatter m.m i hela riket. Medlemskap sker genom val av medlemmarna.

Novellförfattare i antologin är: Ulf Broberg, Ulf Durling, Ahrvid Engholm, Bertil Falk, Kjell Genberg, Niki Loong, Helena Sigander, Ulla Trenter, Cecilia Wennerström

En föredömligt kort antologi med varierande längd på novellerna. Erfarna författare med förmåga att skriva fantasirikt och spännande har skapat den här antologin. Alla vet att sätta knorr på sina berättelser. Ett antal noveller av varierande slag väl lämpade att läsa i sängen för efter varje avslutad novell släcka sänglampan och somna med ett leende.

Ett problem med antologin kvarstår dock… det kunde varit fler noveller.

SUNE E. OLSSON

Taggar: , , , ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22