MANNEN PÅ HAVETS BOTTEN

Feb 10th, 2013 | By | Category: 2013-02 feb, Recension

Omslag till Mannen på havets bottenAv Kjell E. Genberg
Wela Förlag, E-bok 2012
ISBN 978-91-8601-50-8

Kjell E. Genberg, från Hälsingland, svensk deckarförfattare med över 240 böcker bakom sig. Numera en av Sveriges mest lästa och utlånade författare. Genberg har också använt sig av flera pseudonymer under sitt författarskap. Att Kjell E. Genberg är en etablerad författare med ett stort antal böcker bakom sig framkommer inte minst av hans lediga stil. Han blandar spänning med humor och romantik.

Bokens handling utspelar sig i nutid. En fiskare på Hanöbukten får upp ett lik i trålen. Den nyblivne kriminalaren Christian Carlson från närpolisområdet i Karlshamn blir utsedd till spaningsledare. Dels för att utredningen tros gälla en drunkningsolycka och att den unga kriminalaren ska sättas på plats då han upplevs aningen för kaxig.

Spåren leder till Malmö och delar av Blekinge. Det står klart att det handlar om ett mord. Spår läggs till spår, brott korsas av andra brott tills misstankarna riktas mot en person. Slumpen och ett butiksrån leder till gärningsmannen.

Boken är underhållande, roande och spännande.

SUNE E. OLSSON

Kjell E Genberg

Genberg 2012 i soffan i vardagsrummet

Taggar: , , , ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22