LIVSFARLIG UTSIKT

Mar 5th, 2010 | By | Category: 2007-2, Recension

Av Nora Roberts
Angels Fall 2006
Översatt av Margareta Järnebrand
Bonniers 2007

Reece Gilmore är den enda överlevande efter ett brutalt rån i Boston. Hon flyr mardrömmar, panikattacker och storstadslivet. Hon hamnar i Angels Fall, naturskönt beläget med höga berg och vacker sjö. Hon tar jobb som kock och börjar blicka framåt.

Under en vandring blir hon vittne till hur en man stryper en kvinna. När polisen undersöker platsen finns inga tecken på strid. En rad händelser inträffar. Någon vill röja henne ur vägen. Hon måste själv finna mördaren innan det är för sent.

Nora Roberts är en bestsellerförfattare. Hon ligger i läsartoppen världen över, även i Sverige. Och varför? Hon är en professionell skribent som ger dig valuta för pengarna som gillar spänning, som älskar romantik, som föredrar underhållning och som attraheras av en bok som varar länge, ca 500 sidor. Dessutom är den rolig, åtminstone början på sista stycket i boken: Morgonen lyste klar med ett löfte om sommar som skulle vara ända fram till hösten. Du skall leva tills du dör.

LENNART HÖGMAN  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22