JULIAN SYMONS – A BIBLIOGRAPHY

Sep 17th, 2009 | By | Category: 1997-3, Recension

by John Walsdorf & Bonnie Allen
Oak Knoll Press. New Castle, Delaware & St Paul’s BIBLIOCRAPHIES, Winchester 1996

Nu kommer samtliga Symonsfans att jubla – och säkerligen gör även Julian Symons det uppe i sin himmel eftersom författarna har lyckats sammanställa en helt otroligt läsvärd och innehållsrik bibliografi över en av de verkligt stora inom genren. Författaren John Walsdorf har även haft den stora förmånen att under drygt 20 års tid få komma Mr Symons nära – mycket nära. Han har varit gäst hos Symons och dennes hustru och har haft de båda som gäster i sitt hus i USA.

För den som samlar på Symons är detta en källa att verkligen ösa ur. Visserligen handlar det naturligtvis enbart om engelska och amerikanska upplagor. Boken är illustrerad med ett antal omslag från Symons böcker.

Den här boken vill jag rekommendera på det allra varmaste. Kan beställas via undertecknad. Skriv till DAST så ser jag till att boken kommer. Pris: £40.00 plus porto £3.50, vilket kan omräknas i svenska slantar.

IWAN MORELIUS

Taggar:

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22