DRAGONLIGHT

Sep 15th, 2009 | By | Category: 1998-3, Recension

By Shaun Clarke
Pocket Book 1997

Som tidigare nämnts i DAST är Shaun Clarke en pseudonym för flitige författaren Allen Harbinson. Detta är bok nummer två i serien om de engelska kommandosoldaterna SAS. Tidigare anmäld är den utomordentligt spännande The Exit Clun.

Här ett äventyr från Gulf-krigets dagar, som fortfarande är i starkt minne hos många. Det handlar här om ett fritagande av ett antal engelska SAS-soldater, som hålls inspärrade i Sadam Saats enorma underjordiska palats. Men inte bara SAS-soldater ska fritas. Nej, en ung och vacker amerikansk helikopterpilot, Alice Davis, finns med på listan över de som ska räddas av en specialgrupp SAS-män ledd av två legendariska män. Det är dels sergeant Mike Kilroy i SAS, dels ”Wild Bill” Kowalski från US Delta Force. Organisationerna är ju mer eller mindre rivaler varför komplikationer uppstår. Boken är väl planlagd och innehåller massor av action. Det är visserligen en otrolig story, men inte desto mindre spännande och läsvärd.

IWAN MORELIUS

Taggar:

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22