DEN VIDRIGE

Jan 25th, 2008 | By | Category: 2002-4, Recension

Av Anastasia Wahl
En Klitty-Deckare nr 1
Vertigo Förlag  2002

Faktiskt ett mycket passande namn på denna i mitt tycke helt vidriga deckare. Tror mig inte ha läst en mera osmaklig bok på decennier. I vanliga fall när jag stöter på en bok som jag inte tycker om, och då menar jag verkligen inte tycker om, så brukar jag låta bli att recensera densamma.

I det här fallet kände jag att så enkelt ska inte förlaget komma undan. Jag kan mycket väl förstå varför författaren/författarinnan valt att skriva under pseudonym. Om jag fick 1.000:-kr/sida skulle jag inte vilja ha mitt riktiga namn på omslaget till detta missfoster till så kallad deckare.

Den här typen av böcker borde anmälas och förbjudas och förlaget borde skämmas att ge ut den här sortens osmakliga skräp, som inte ens skulle kunna tilltala en våldsporrälskare. Den är helt enkelt snuskig och  vidrigheterna är staplade på varandra utan att ha någon som helst mening. Förlaget säger att man med denna bok vill ge läsaren spänning, upphetsning och satir. En normal läsare hittar inget av detta i denna vidrighet av snuskvåldspornografi.

IWAN MORELIUS

Taggar:

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22