BLOGGDROTTNINGEN

Jun 10th, 2013 | By | Category: 2013-06 juni, Recension

Omslag till BloggdrottningenAv Therese Loreskär
Idus Förlag 2013
ISBN 9789187001611, 227 sid

En liten skojig historia om Kajsa, 38, som driver en blogg om hälsa som råkat bli Sveriges största i sitt slag. Boken är skriven som en daglig blogg med klockslag och allt där privata bekymmer blandas med beskrivningar av det hon författar. Allt skulle nog vara frid och fröjd om inte hennes blogg var uppbyggd på mycket lösan sand – och det faktum att en journalist på en kvällstidning var henne på spåren och tydligen redo att syna hennes bluff.

Therese LoreskärOm så sker riskerar Kajsa att förlora allt – bloggen, äktenskapet och sin självkänsla. Katastrofen närmar sig när hon åker till Kista utanför Stockholm där den stora hälsomässan ska gå av stapeln. Det är många bollar att hålla i luften om allt ska gå vägen.

Det här är ingen märkvärdig bok och man bör nog vara insatt i bloggvärlden för att uppskatta den helt och fullt. Men Loreskär skriver livfullt och handlingen är händelserik och slutet kommer inte helt väntat.

Therese Loreskär kommer från Halland, men bor just nu i Cambridge, England, där hon driver en firma, bloggar själv (http://rosakoriander.se/) och sysslar med bokverksamhet vid sidan av det egna skrivandet.

HELGA LINDH

Taggar: , ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22