ALDRIG MER!

Jan 1st, 2009 | By | Category: 1999-2, Recension

Av Staffan Skott
Hjalmarson & Högberg 1999

Detta är en bok om brott, ohyggliga och förnedrande brott begångna under täckmantel av en ideologi, utförda av regimer styrda av gangsters. De har alla kallat sig kommunister. Ett citat: ”Hos kommunisterna tog man maten från fattiga bönder som sedan svalt ihjäl under förnedrande former; där förekom deportationer och koncentrationsläger med slavarbete där tiotals miljoner människor plågades till döds, nackskott hos hemliga polisen.”
De flesta offren kan inte vittnade som kan möts med misstro. Det finns människor i ett svenskt riksdagsparti som skryter med att de är kommunister och säger att Churchill var en lika hemsk mördare som Lenin. Nyligen höll v ett seminarium där den ligans företrädare försökte tillrättalägga historiesynen av partitaktiska skäl. De stod framför sin svarta tavla med den fuktade svampen beredd att sudda ut namn och historiska sanningar. Tro inte på dem hur mycket de än svär på att de avsagt sig sin tidigare tro och övertygelse. Tro på Staffan Skott. Läs hans bok!

KJELL E. GENBERG

Taggar:

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22