Messi slår inga långbollar

Jan 6th, 2016 | By | Category: 2016-01 jan, Novell

Den här texten har vi kategoriserat som novell, för Dast har inget ämnesområde som heter Dramatik. Men texten är ett pjäsmanuskript, längre än vad våra noveller vanligen är. Men fiffel och båg handlar den om, så den passar in i vår kriminella miljö. Eftersom den är så lång har vi valt att bara publicera den i pdf-format, vilket också blir snyggare när man skriver ut.

Pjäsen hittar ni här: Arvastson- Messi

Den är skriven av
Jan Eric ArvastsonJAN ERIC ARVASTSON
som var journalist på ljudradion innan han helt ägnade sig åt författandet. Har givit ut ett 10-tal kriminalromaner. Han debuterade  1976 med Skorstenen som blev kallad  ”Sveriges första miljödeckare”.

Även andra kriminalromaner i hans produktion är inlägg i samhällsdebatten, bl a Sprickan i berget om förvaringen av kärnavfall. TV-pjäsen 1991, Den gudarna älskar… i regi av Staffan Roos, hade svartsjuka som motiv. Indianen gick upp på berget, Arvastsons thriller från 1993, är en undergångsvision från åldringsvården. Så dog Paolo Colón och  Starkast av alla är ytterligare ett par romaner om brott.

Malmö Stadsteater producerade radiopjäsen Resan till Hitler. Under utgivning: Gullstigen, en dramadokumentär om Sveriges sista offentligt halshuggna mörderska, Vibo-Stina. Han har också skrivit ett antal  spännande böcker för barn och ungdom, bl a en på tyska, och något hundratal kriminalnoveller, mestadels publicerade i dagspressen. Medlem i Författarförbundet, och i (nu avsomnade) Föreningen Kriminalförfattare i Stockholm.

Han hittas också på Facebook: https://www.facebook.com/janeric.arvastson

Taggar: , ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22