Svenske kungen är bara en ödla

Mar 7th, 2010 | By | Category: 2006-3, Notis

Den amerikanske författaren och konspirationsteoretikern David Icke, före detta sportkommentator och talesman för British Green party, har i ett antal publikationer beskrivit den svenske kungen Carl X Gustav som förtäckt reptil.
Men kungen är inte ensam ödla.
Han ska enligt Icke ingå i något som heter Babylonska brödraskapet – en sex tusen år gammal organisation – där också engelska kungahuset, president Bush och Hilary Clinton finns med.
Dessa förtäckta reptiler (som tydligen tar av sig sin jordiska skepnad vid sängdags) styr verkligheten från en fjärde dimension och har en enorm makt.

Reaktion ger mer makt

Den får de genom att skapa en situation som folk sedan reagerar på. Den reaktionen kan behandlas av ”makten” på olika sätt som kan upplevas som en lösning på problemet, men i själva verket enbart är till för att ge Babyloniska brödraskapet större makt.
Davis Icke ”bevisar” sina teser genom att peka på olika slags symboler (jfr Dan Brown) i logotyper tillhöriga brödraskapsstyrda företag, men också i hur olika byggnadsverk,
som till exempel pyramiderna, är placerade på jorden.
Han har anklagats för antisemitism, men slår ifrån sig och säger att de judar han häcklar inte är riktiga judar, utan förklädda medlemmar i Babylonska sällskapet.
Den som tycker att det ligger något i det här – eller tvärtom – kan ta sig en titt på bevisföringen.
Den är långrandigt presenterad på Ickes hemsida www.davidicke.com där man också manas inhandla guruns böcker.  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22