Stockholm Nord: Media och folkrörelser

Nov 12th, 2015 | By | Category: 2015-11 nov, Notis

Scandic Flyckt18 november kommer folkrörelsemannen Johan Flyckt för att redogöra om dessa organisationers sentida famlande. Under rubriken Media och folkrörelser vilsna i en ny tid berättar han kring historia, nutid och möjligheter för framtiden.

De som åker pendeltåg bör lämna perrongen via södra utgången.
Föreläsningarna börjar som alltid klockan 19.00.
Biljetter behövs inte längre.
Den som vill kan gå med i sällskapets vänförening (årskostnad 200 kronor).

Och så här är programmet för de två sista mötena för året:

25 november
Författaren Richard Nordström som skrivit romanen Miraklet i Ramhäll om människor och omvälvande händelser i en gruvby i Uppland. Han har tidigare utkommit med flera kriminalromaner.

2 december
Förre chefen för Palmekommissionen Stig Edqvist berättar om Palmeutredningen och den ID-kommission som skickades att identifiera offren för den stora tsunamikatastrofen i Thailand och den fasansfulla flygolyckan på italienska Milanos flygplats Linate.

Medlemmar i vänföreningen bjuds medlemmar på mingel, snacks och dryck efter föredraget. De medlemmar som vill vara med men ännu inte anmält sig bör snarast göra detta till vänföreningens ordförande Inez Hallnäs: Inez.Hallnas@tele2.se

För andra hungriga och törstiga kan meddelas att hotellets kök öppnar klockan 18.  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22