Robert Ludlums

Sep 18th, 2009 | By | Category: 1996-1, Notis

ansikte är lika känt som hans namn. han brukar bli uttittad men han har en metod att skydda sig mot sådant när han är ute och reser:

– Jag hittar vanligen på ett namn om fåtöljgrannen frågar, och om han vill veta vad jag sysslar med säger jag art jag reser i rör. Reaktionen brukar bli en uttryckslös blick, en nick och sedan får jag återgå till min läsning,

En gång gick jag ombord på ett plan, dödstrött efter en uppläsningsturné. Jag sjönk ner i fåtöljen och det enda jag önskade mig var tystnad, en tidning och antagligen en drink. Mannen som satte sig bredvid mig var en rödbrusig, höggradigt berusad herre i 55-årsåldern. Med skelande ögon och en symfoni av hickningar frågade han vad jag jobbade med.

”Jag reser i rör”, sade jag,

”Det var som tusan, det gör jag också”, sluddrade han.

Under två kvalfyllda timmar fick jag lära mig allt om ”vinkelmuffar”, ”toleranser” och gud vet vad, insvept i en andedräkt som kunde ha kämpat ner en mastodonthjord.

Numera brukar jag säga att jag är begravningsentreprenör.  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22