Robert Harris i Stockholm för nya boken: München

Mar 22nd, 2018 | By | Category: 2018-03 mars, Notis

Robert HarrisDen historiska romanens gigant Robert Harris besöker Sverige i samband med utgivningen av sin senaste roman.

München är en storslagen spionthriller om dagarna i München som blev upptakten till det andra världskriget. September 1938. Hitler är fast besluten att starta ett krig. Chamberlain vill desperat bevara freden. Oenigheten leder till ett historiskt möte i München om Europas framtid.

München är en skildring av förräderi, samvete och lojalitet, en historisk roman vars händelser uppvisar skrämmande paralleller till den aktuella världspolitiken.

Robert Harris är känd för sina inträngande människoporträtt, genomarbetade intriger och extrema detaljrikedom i skildringar som Faderland, Spökskrivaren och Konklaven. En officer och spion om Dreyfusaffären utsågs till Årets roman av British National Book Awards. Robert Harris böcker har översatts till trettiosju språk och sålts i femton miljoner exemplar. Hans tolfte roman München är översatt av Svante Skoglund och finns ute i handeln nu.

Taggar: , , ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22