Och vem är Mons Kallentoft?

Mar 11th, 2010 | By | Category: 2005-2, Notis

Han är född 1968. Han växte upp i Linköping. Efter studenten har han rest runt i världen och bott i olika länder – Madrid och Bryssel. Förlägger gärna sina stories till Spanien. Har jobbat med reklam och skrivit i tidningar.

Mottog 2001 Författarförbundets Katapultpris för årets bästa skönlitterära debut. Bengt Nordin har sålt både Pesetas och Marbella Club (Natur och Kultur) till utlandet.

Anser sig skriva socialt engagerande. Funderar över prostitution, rotlöshet och girighet: människor som enbart intresserar sig för sig själva och anser att allt även alla andra – kan köpas och säljas. I utlandet har man en annan syn än i Sverige på prostitution. De prostituerades fackförening i Madrid har protesterat mot att unga flickor från öst tar deras jobb.

Vill att tredje världen ska få en fungerande ekonomi. Fattigdom är roten till allt ont och pengarna styr allt.  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22