Nya Novellix-noveller

Nov 27th, 2013 | By | Category: 2013-11 nov, Notis

Novellix nyaNovellix släpper noveller av Karolina Ramqvist, Gun-Britt Sundström, Martina Montelius och Elsa Billgren.

Den högaktuella dramatikern och regissören Martina Montelius gjorde nyligen debut som skönlitterär författare med romanen Främlingsleguanen. Boken har fått gott mottagande och nu är det dags för nästa genredebut, novellen Ulf gråter, en egensinnig berättelse om en komplicerad relation mellan en mor och hennes son.

Även Gun-Britt Sundström skildrar ett moderskap i sin novell. Författaren bakom den kultförklarade förhållanderomanen Maken beskriver i sin novell Början en annorlunda pojkes uppväxt ur moderns perspektiv.

Karolina Ramqvist blev en av fjolårets mest uppmärksammade författare för sin roman Alltings början. I novellen Farväl, mitt kvinnofängelse berättar hon om kärlek och beroende innanför murarna på en amerikansk kvinnoanstalt.

Modebloggaren och programledaren Elsa Billgren gör nu skönlitterär debut med sin novell Man kan vinka till varandra från balkongerna som utspelas i ett blågrönt Italien och är en berättelse om vänskap, ung förälskelse och solvarma tomater.

Konstnären Johan Petterson står bakom novemberomslagen med en formgivning där författarna får stå i centrum.

Taggar: ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22