Ny bok om Andra väldskriget

May 18th, 2012 | By | Category: 2012-05 maj, Notis

Antony BeevorI juni 2012 kommer Antony Beevors nya bok, Andra världskriget. Författaren knyter här ihop krigets alla aspekter på ett helt nytt sätt och tar ett helhetsgrepp om den största konflikten genom tiderna.

Precis som i sina tidigare böcker beskriver han initierat de militära förloppen samtidigt som han med stor sympati synliggör enskilda människoöden – soldater och civila.

Hans bok är en skildring som sträcker sig från Nordatlanten till Stilla havet, från Eurasiens snötäckta stäpper och Nordafrikas öknar till Sydostasiens djungler, från de tyska SS-förbanden och de sovjetiska straffbataljonerna på östfronten till kinesisk-japanska krigets grymma fasor.

Boken presenteras den 3:e juni kl 16 på Armémuseum i Stockholm av författaren och säljs i samband med föredraget. Evenemanget är ett samarbete med Historiska media.

Antony Beevors böcker har sålt omkring en halv miljon exemplar – bara i Sverige. Internationellt har böckerna översatts till 30 olika språk.

Den 3:e juni kl 13 har museet en visning om andra världskriget, ”Från Boden till bomben”

Taggar: , ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22