Nu startar nya förlaget Boonier Bookery med spänning och terror i samtidsromaner av kända författare

Jan 12th, 2018 | By | Category: 2018-01 jan, Notis

Bonnier Bookery-författareNu släpps de första böckerna på nya förlaget Bonnier Bookery, Bonnierförlagens digitala satsning för ljud- och e-böcker. Förlaget ska ge ut berättelser skrivna direkt för den digitala läsaren och lyssnaren.

Först ut är fem kortromaner av några av Sveriges mest lästa och uppskattade författare. Johan Theorin med ett mörkt relationsdrama. Katarina Wennstam som knyter an till sin serie om advokaten Shirin. Malin Persson Giolito, Anna Jansson och Jonas Bonnier medverkar med tre spänningsromaner i årets första tema; terrorism i Sverige.

Bonnier Bookery planerar att ge ut ca 25 titlar under 2018, både skön- och facklitteratur, och kommer att arbeta med olika format som kortromaner, följetonger och kortare fackböcker.
Aktuell utgivning januari–februari 2018Katarina Wennstam – Shirins första fall
Om sexuella övergrepp i det förflutna. Berättelsen utspelar sig innan den första boken i författarens populära deckarserie om advokaten Shirin. Här får vi följa hennes första fall som jagat henne under alla år. Uppläsare Alexandra Rapaport. Släpp den 16/1.

Johan Theorin – Swedish love Filmhelgen 
Ett mörkt relationsdrama om kvinnors utsatta position i porrbranschen, som ställer frågor om vem som har makten, om kvinnor och mäns möjligheter till fria livsval och vad som ryms inom kärlekens råmärken. Johan Theorin gör här comeback i ny genre.
Uppläsare Johanna Lazcano. Släpp den 16/1.

TEMA – Terrorism i Sverige

Jonas Bonnier – Stockholm Odenplan
Omskakande thriller om den högtidliga invigningen av pendeltågsstationen mitt i stan – Stockholm Odenplan. En samtidsroman med samma känsla för karaktärer och detaljer som i Helikopterrånet. Uppläsare Gerhard Hoberstorfer. Släpp den 13/2.

Malin Persson Giolito – Processen
I skuggan av det stora terrorattentatet har livet nästan börjat återgå till det normala. Youssuf pluggar till nästa juridiktenta på Uppsala bibliotek när två poliser styr sina steg mot honom. Hans namn har dykt upp i utredningen av attentatet.
Uppläsare Anja Lundqvist. Släpp den 13/2.

Anna Jansson – För dem jag älskar
Dramat som skakar Gotland hade ingen kunnat föreställa sig – och dess svallvågor slår in över hela Sverige. Vad är vi beredda att göra för dem vi älskar?
Uppläsare Gunilla Nyroos. Släpp den 13/2.

Taggar: , , ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22