Lyssnandet hos Storytel ökade över 100 procent

Dec 30th, 2016 | By | Category: 2016-12 dec, Notis

storytel-logoLjudbokslyssnandet hos Storytel har under 2016 ökat med 104 procent jämfört med 2015. Totalt har det lyssnats på över 7 miljoner ljudböcker i år.

”Det är fantastiskt roligt att så många har hittat till den strömmade ljudboken”, säger Märta Langéen, Sverigechef på Storytel. ”Dessutom tyder ingenting på att läsandet av den tryckta boken har minskat, så det är en total ökning för den skönlitterära berättelsen”.

Storytel-koncernen består av två delar, Subscription och Publishing. Inom affärsområdet Subscription erbjuds en abonnemangstjänst för ljudböcker och e-böcker under varumärket Storytel, i dagsläget i Sverige, Norge, Danmark, Holland, Finland och Polen. Inom affärsområdet Publishing finns bokförlagen Massolit Förlag och B.Wahlströms Bokförlag, Norstedts Förlagsgrupp AB, Rabén & Sjögren och Norstedts kartor, samt ljudboksförlagen StorySide (Sverige) och Rubinstein Audio (Holland)

Taggar: ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22