L.C. Förlag blir en del av Hoi

Oct 22nd, 2015 | By | Category: 2015-10 okt, Notis

hoi-logoLC-logoHoi Förlag förstärker i Skåne. L.C. Förlag blir en del av förlagsgruppen.

Helsingborgsbaserade Hoi Förlag och L.C. Förlag har tecknat ett långtgående samarbetsavtal som sätter ramarna för hur L.C. Förlag och dess huvudmän ska verka inom Hoi och vilka roller de kan förväntas att ta.

– Det här betyder en tydlig förstärkning av vår organisation i Helsingborg och dessutom tillförs vi kompletterande kompetens och inte minst en intressant utgivningslista inom ett par genrer, konstaterar Sölve Dahlgren, VD för Hoi Förlag.

L.C. Förlag är ett ungt förlag som startade verksamheten för mindre än ett år sedan. Ändå har förlaget alltså säkrat ett antal titlar för utgivning på kort tid och även slutit avtal med ett amerikanskt förlag i syfte att nå även utanför Sveriges gränser med förlagets litteratur.

Att komma in under det paraply som ett förlag av Hoi:s storlek kan erbjuda kan bara innebära fler möjligheter menar Yamilé A. Craig, som driver L.C. Förlag tillsammans med Nicole Löv.

Grundarna av L.C. Förlag kommer fortsätta att vara ägare i bolaget, ett ägande som successivt kan komma att flyttas över till Hoi.

Taggar: ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22