Kolla in DAST Magazine på stadsbiblioteket i Stockholm

Jan 14th, 2008 | By | Category: 2001-3, Notis

Precis som i fjol har DAST en vecka på Stockholms Stadsbibliotek vid Sveavägen. I år blir det endast ett författarframträdande under vecka 36: måndag den 3 september kl 19 dp nya konstellationen ”Mördande underhållning” – Catharina Kjellberg, Helena Sigander och Kjell E. Genberg berättar om sitt skrivande och signerar böcker.

Catharina Kjellberg

är som sin hjältinna, privatdetektiven Roberta Löfström bosatt i Göteborg. I år utkommer Catharinas fjärde bok i serien om singeln Roberta och hennes hund. Den heter Under ytan (Tre Böcker)och som vanligt skildras det som rör ”vanliga människor”.

Helena Sigander

bor i Stockholm och har den adliga privatdeckaren Eva S:t Clair som huvudperson. Senast kom I döda blondiners sällskap (Gondolin), där huvudpersonen konfronteras med en mördare som endast tycks vilja döda blondiner. Helena planerar fler romaner om Eva S:t Clair, men kommer i höst med en ny hjältinna: polisen Maria Louisa Magnusson som dyker upp i romanen Marionett (Mälaröbörsen).

Kjell E. Genberg

har skrivit många kriminalromaner och ungdomsböcker. Hösten 2001 kommer han ut med den tredje och sista boken i sin ”vegetariska” serie om kriminalkommissarie Nisse Bredberg, en bra polis men en ganska usel människa. Den heter Äppelkrigaren (Mälaröbörsen) som föregåtts av Bananstjälken och Persikohuden och handlar om olika slags mord. Bland ungdomsromanerna finns Änglabarn och En liten djävul (Hegas), Negerpojken (Gondolin), samt den bildrika faktaboken Vilda västerns hjältar och banditer (Läsförlaget).  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22