“Kioskböcker” in i bokhandeln

Jun 11th, 2013 | By | Category: 2013-06 juni, Notis

Omslag till ÅtervändarnaMed start 3 juni börjar Förlaget Harlequin att sälja utvalda boktitlar i bokhandeln, böcker inom teen-, crossover- och erotikgenren samt den amerikanska debutanten Jason Motts succéroman Återvändarna.

Harlequin är ett kanadensiskt bokförlag som funnits sedan 1949. Varje månad utkommer originaltitlar inom  genrer som till exempel romantik, erotik, deckare, teen, crossover och historiska romaner. I Norden har Harlequin funnits sedan 1979 och förlagets böcker har hittills sålts i dagligvaruhandeln, via Harlequins bokklubb och på harlequin.se i både tryckt och digitalt format.

– I dessa tider när det talas om bokhandelsdöd och minskat läsande vill vi satsa på just detta område. Med en förstärkt organisation har vi nu möjlighet att göra den här satsningen som vi tror behövs i våra nordiska länder, säger Anette Ekström, VD.

Den 27 augusti är det världspremiär för debutanten Jason Motts apokalyptiska roman Återvändarna. Brad Pitts produktionsbolag Plan B köpte snabbt tv-rättigheterna. Resurrection kommer att börja sändas i höst på amerikanska ABC.

Taggar:

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22