Faran med att ha vapen när man tar omslagen

Mar 16th, 2010 | By | Category: 2004-1, Notis

Det klagas ofta på att polisen inte finns till hands när den behövs. Ibland finns den dock där när det inte är så nödvändigt. När det skulle plåtas omslag till saligen avsomnade pocketserien Brottsplats: Sverige gav sig fotograf Stefan Uppström iväg till grustaget vid Hornsbergs strand i Stockholm. Med sig hade han två pojkar, två flickor och en kpist… I kanalen intill kom en segelbåt fridfullt glidande.

Det tog bara några minuter innan beväpnade polismän fyllde grusgropen och ropade ”Hands up!” åt fotomodellerna och fotografen.

Lika illa gick det när Jack Higgins långt före Liza Marklund skulle vara med på omslaget till en egen bok som skulle ut i Sverige. Den togs på Bromma flygplats och kpisten var med igen. Higgins dotter hade precis hunnit linda in vapnet i en trenchcoat efter plåtningen när Säpo dök upp. Långa förhör följde i båda fallen.  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22