Bokdagar i Dalsland med massor av författare

May 7th, 2012 | By | Category: 2012-05 maj, Notis

Ninni SchulmanDen 2–4 augusti är Åmål scenen för sommarsveriges största litterära evenemang – Bokdagar i Dalslands Författardagar. Nu finns hela listan över författare som kommer till evenemanget, bl a Johan Tell, Britt-Marie Mattsson, Helen Tursten, Stefan Einhorn, Herman Lindqvist, Ninni Schulman (bilden) och Lasse Berg.

– Det är fantastiskt att så många av Sveriges litterära favoriter samlas i Dalsland för en helg, säger huvudansvariga Anita K Alexanderson.

Det är tolfte året i rad som Bokdagar i Dalsland bjuder in till Författardagar – en tillställning som växt och blivit till sommarsveriges största litteraturevenemang med sina 4000 besökare. Temat för året är Staden – både den lilla, den stora och det urbana liv som utspelas i dem.

Förutom författarframträdanden erbjuds också Ungas Bokdagar med bland annat Robin Paulsson samt Barnens Bokdagar med Malin Eriksson och Martin Widmark. Det blir även festligheter på torsdagkvällen och författarfrukost på lördagmorgonen. Utöver detta kan man förvänta sig diverse litterära överraskningar och kringarrangemang i hela Åmål.

Läs mer på http://www.bokdagaridalsland.se/

Taggar: , ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22