“Blodigt” party för deckardebut

Jun 7th, 2012 | By | Category: 2012-06 juni, Notis

Nisse skadadSom ni ser kan det kanske gå våldsamt till på releasepartyn numera. Undertecknad verkar vid första anblicken ha råkat rejält illa ut.

På trevliga Porslinsfabriken på Rörstrandsgatan i Stockholm bjöd Hoi Förlag och Christer Ackerman på releaseparty för hans nya bok B5. Det är inte bokdebut men ändå den första deckaren. ”Boken är en tempofylld, äventyrlig och hårdkokt kriminalroman med episka undertoner. Här får vi första gången bekanta oss med GSS-rotelns Douglas Porter, polisen som personifierar en blandning av film noir och öga för öga, tand för tand.”

B5Boken kommer naturligtvis att recenseras här under sommaren.

Partyt var det ett av de trevligaste, roligaste och mest underhållande jag varit på. För första gången fanns det dans på programmet, tre duktiga ungdomar underhöll. Naturligtvis intervjuades författaren, i detta fall av förläggaren Lars Rambe (bild nedan). Där var frikostigt med mat och dryck, och mot att man sköt prick med någon slags leksaksUFOgevär fick man också ta med sig en bok hem.

Sax-skadadOch så våldsamt var det i själva verket inte. Allt ni ser på bild speglar kanske inte sanningen. Christer Ackerman hade en make-upartist på plats för att illustrera vad som eventuellt kan återfinnas i boken. Jag råkade ut för en ”knivskärning”, men en kvinna gick det sämre för – ”en nagelsax i ögat.” Se bildbevisen nedan.

NISSE SCHERMAN

PS. Hustrun blev lite förskräckt när jag uppenbarade mig hemma – med sminket kvar!!!

Lars Rambe och Christer Ackerman

Lars Rambe intervjuar Christer Ackerman

Dansare

Taggar: , ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22