Bertil och Feroze

Aug 7th, 2017 | By | Category: 2017-08 aug, Notis
Bertil tillsammans med Sudhanshu Sharma

Bertil tillsammans med Sudhanshu Sharma och boken Feroze the forgotten Gandhi. Sudhanshu var under de nära fyrtio år som Bertil for runt och samlade in uppgifter till biografin Bertils assistent och chaufför.

Dasts förre chefredaktör Bertil Falk har bjudits in att som hedersgäst inviga Feroze Gandhi Research Library vid Feroze Gandhi College i Rae Bareilly i Indien. Bertil har skrivit en biografi över Feroze Gandhi, som fått fina recensioner. Biografin heter Feroze the forgotten Gandhi och är utgiven av Roli Books i New Delhi. Han är också inbjuden av en stiftelse att hålla föredrag om Feroze Gandhi, bland annat i New Delhi. Feroze Gandhi var gift med Indira Gandhi. Dessförinnan ska han också resa till London för att fira 30-årsminnet med gamla kollegor vid nyhetsredaktionen på TV3 som var med när etermonpolen i Danmark, Norge och Sverige krossades via satellit från Camden Lock i London nyårsaftonen 1987.

Taggar: , , ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22