Allmännyttig bevakning

Mar 12th, 2010 | By | Category: 2005-1, Notis

Att kultursidorna struntar i de smärre förlagen och mest intresserar sig för inneprodukter, typ bästsäljare, kändisar och vinnare av priser som betecknas som ”prestigefyllda” (kulturskribenter har begränsat ordförråd), ja, det vet väl de flesta. Nu har P1:s mediaprogram Vår grundade mening uppmärksammat problemet att kultursidorna struntar i små förlag. Det skedde på det gångna årets näst sista dag. Den som läser DAST, som publiceras av ett smärre förlag, vet att på dessa sidor speglar vi inte bara vad de multinationella jättarna och skriver inte bara om de för stunden haussade innekändisarna.

DAST bryr sig verkligen om både vad de små nischförlagen och de av kulturredaktionerna bortsorterade författarna publicerar. DAST har nog Sveriges mest heltäckande bokbevakning inom sina genrer. I sanningen en sorts allmännytta i ordets sanna bemärkelse. Slut på skrytet!  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22