Akademibokhandeln och Bokia går samman

Mar 19th, 2013 | By | Category: 2013-03 mars, Notis

Akademibokhandelns logoI och med samgåendet mellan Akademibokhandeln och Bokia kommer den nya bokhandelskedjan drivas under ett varumärke – Akademibokhandeln. Övergången till nytt varumärke för Bokia-kedjan kommer att ske successivt, med start vid halvårsskiftet i år.

– Genom att satsa på ett varumärke får vi större genomslag och blir mer kostnadseffektiva, säger Maria Hamrefors, vd Akademibokhandeln och Bokia.

Nu inleds arbetet med att planera varumärkesbytet i detalj. Omprofileringen av de första Bokia-butikerna kommer att påbörjas vid halvårsskiftet i år med målet att vara klart senast i samband med bokrean 2014.

– Vi har haft förmånen att utvärdera och välja mellan två etablerade varumärken. Avgörande för beslutet var bland annat att Akademibokhandeln redan idag är marknadsledande samt har hög styrka och kännedom hos våra nyckelmålgrupper, säger Maria Hamrefors.

Taggar: ,

  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22