När katten är borta…

Sep 5th, 2009 | By | Category: 1999-3, Ledare

… dansar råttorna på bordet. Jag har under årens lopp sagt till Kjell E. Genberg via telefon och e-post att jag vill skriva om honom (och Ben Hogan) i DAST, Han har satt upp kalla handen. ”NO WAY!!! Inte med mig som chefredaktör.”

Därför har det inte blivit av. När jag nu ombetts att vara ställföreträdande några nummer medan Kjell ägnar sig åt några av sina en och en halv miljoner projekt, så står DAST plötsligt vidöppet för en artikel om honom. Jag hinner inte (det kom så plötsligt!), men formidable Jean Bolinder – han kan han.

Råttan Falk passar också på och startar en klassikerserie, som inleds med ”Den huvudlösa kroppen” av Herodotos, I nästa nummer kommer en deckare ur Gamla testamentet.

Numera då allt fler människor är allergiska mot förgängliga snittblommor kan det vara svårt att hitta på födelsedagspresenter, julklappar och påskgåvor till läshungriga släktingar och vänner. Lösningen på problemet är en gåva av mer beständig natur. En prenumeration på DAST. Tänk igenom Ditt register av släkt och vänner och drabbas sedan av givmildhet. Hör gärna av Dig med synpunkter – på allt. Jag finns på 040-48 54 18 (tel & fax), e-post:

bfalk@sbbs,se och har adress V. Alstad PL59, 231 95 Trelleborg.

BERTIL FALK  Relaterade poster:
Fatal error: Call to undefined function wp_related_posts() in /home/dastnu/public_html/wp-content/themes/branfordmagazine/single.php on line 22